+31 (0)6 52 65 57 83 info@profitz.nl

De Kat zijn roze binnen voering

No Cure No Pay

Hoeveel verzoeken wij krijgen of we kunnen helpen op basis van No Cure No Pay is niet op 1 hand te tellen per week. Natuurlijk mag je het vragen alleen het antwoord zal altijd NEE zijn.

De redenen hiervoor zijn voor ons heel duidelijk. Wij gaan uren maken voor je en waarschijnlijk nog veel ook, uren die we maar één keer kunnen maken. Oftewel die uren komen niet op een factuur te staan, tenminste niet voordat er succes is.

Maar wanneer is er succes en hoeveel investering moeten wij dan doen voordat we onze factuur kunnen sturen. Tot die tijd leven wij dus van de lucht, los van moment van versturen van factuur conform de No Cure No Pay afspraak en daadwerkelijk betalen ook vaak tussen de 14 en 31 dagen ligt.

Vertrouwen

“Maar jullie zijn heel goed en hebben vertrouwen in je aanpak” Ja klopt, dat hebben wij maar buiten dat leveren we ook iets op.

Echter jij bent de ondernemer en hebben we invloed op jouw handelen? Nee, dat hebben we niet. Dus als de ondernemer het niet goed doet is er geen succes en hebben wij gewerkt voor de kat zijn roze binnen voering om het maar plastisch uit te drukken.

Feitelijk zouden we dan investeren in jouw onderneming, krijgen wij dan een belang, zeggenschap of winstuitkering? Dat natuurlijk niet, het gaat enkel om de geleverde dienst.

Bekijk het eens zo, je staat bij de bakker voor een broodje omdat je honger hebt. Dan zeg je ook niet tegen de bakker, ik betaal je voor het broodje zodra de honger over is.

Waarom denkt iedereen bij een dienst die afgenomen wordt dan ineens aan No Cure No Pay?

Voor kleine zelfstandige, hoe goed ze ook zijn is dit niet te doen.

Wil je hulp van een expert zoals wij betaal dan een fixedprijs voor een dijk van een maatwerkoplossing voor jouw probleem.

Bart Rovers

Lores Ipsum

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Proin eget tortor risu

Lores ipsum

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Proin eget tortor risu