+31 (0)6 52 65 57 83 info@profitz.nl

Vragen

Vragen genoeg maar nu nog de antwoorden;

“Ik wil een sportschool beginnen maar he start je zoiets op?
“Welke vergunningen heb ik nodig?”
“En hoe zit het met de belastingdienst?”

Ze is het echt van plan, een eigen sportschool maar ze weet niet goed hoe te beginnen.
Zoveel vragen maar ook zo gedreven. Gewoon, recht op doel af.

En ze scoort. Bij mij.
Vragen die ik niet zie aankomen gaan me links en rechts voorbij.
Ik sta voor paf.

Waarom vraagt ze niet of ik haar kan helpen met haar ondernemingsplan en het vinden van externe financiers? Of hoe je de lokale markt verovert?

Nee, ze wil gewoon weten hoe je aan zoiets begint.
De meest voor de hand liggende vraag verrast me en zet me aan het denken. Ik probeer altijd de vragen van klanten een stap voor te zijn en geloof oprecht dat ik ze ken en begrijp.

Niet dus.Een klant of prospect kan wel 100 vragen stellen waar ik niet op voorbereid ben. Vragen die zo voor de hand liggen dat je ze niet ziet, hoort en zeker niet verwacht.
Gelukkig ben ik in goed gezelschap. Ik heb veel websites bekeken van grote en kleine bedrijven en wat blijkt? De meeste kunnen amper tien zelfbedachte vragen en antwoorden bedenken en zijn van mening dat ze hiermee voldoende klantgericht zijn.

Inmiddels weet ik veel beter.

Dankzij mijn vragenstelster op LinkedIn. Die ben ik dankbaar. Ik ben nu nieuwsgieriger en scherper en wil weten wat jij wil weten. Stel me vragen, mail ze naar info@profitz.nl en maak me blij want ik voeg ze – natuurlijk beantwoord – toe aan onze website. Dan heeft iedereen er wat aan.

Ga je liever met je vragen gewoon vrijblijvend in gesprek? Dan kan dat natuurlijk ook.
Vanaf 1 oktober starten we op elke eerste maandag van de maand met een GRATIS inloopspreekuur. Van 19.00 – 20.00 uur bij ons op kantoor te Eindhoven en elke eerste woensdag van de maand live op Facebook. Zelfde tijd.

Oh ja, mijn vragenstelster heb ik goed kunnen helpen en zelfs meer dan dat. Ze weet bij wie ze moet zijn om succesvol te starten met haar sportschool. Bij Profitz.

Bart Rovers

Lores Ipsum

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Proin eget tortor risu

Lores ipsum

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Proin eget tortor risu